Höst?

Denna sommaren måste vara den sämsta sedan 2007. Det har inte varit många dagar med riktig värme, man kan nog nästa räkna dom på 1 hand. När jag och loppan gick hem häromdagen efter ovädret så låg det massór av gula löv på marken utanför vårt lokala Ica. På träden fanns även gula, japp GULA löv. Vad hände? Det är ju inte ens augusti än och jag har ju semester 29 dagar till!
 
Jag måste nog ändå säga att jag är nöjd med vår ledighet. Vi har träffat fina vänner och varit ute mkt. Och nästa vecka är det dax för mig och bästa Lotta att rida =) Ser jag verkligen fram emot.
 
Nu ikväll var jag och Anna på räkfrossa, jag är minst sagt MÄTT fortfarande :P Nu ska jag päsa i soffan, är barnfri så det blir en sen kväll och en sen sovmorgon imorgon =)
 
 
 
 

Hundens dag

Idag har vi först ätit lunch hos mina föräldrar, pappas sjukt goda kalops stod på menyn. Den har jag längtat efter sååå länge =) Efter maten åkte vi till skogshyddan på hundens dag. Det va så mysigt. Först gick vi tipspromenad sen va det uppvisning i freestyle. Fick se bla en superduktig Bordercollie. Sen va det aktivitetsbana bla där man fick testa på olika uppgifter med sin hund. Jag fick också träffa Corgin Charlie så nu är jag ÄNNU mer övertygad om att om jag någon gång skaffar hund är det en corgi jag ska ha.
 
 
Visst ser det ut som dom leer? <3

Klok

Som en klok tjej på familjeliv skrev "Jag har varken tid, ork, engagemang, intresse eller önskan om fler. Sen att det är eknomiskt fördelaktigt är ju bara en bisak i sammanhanget"

Semester

Nu var det semester och vädret är kasst. Det verkar bli en sån där trist sommar i år tyvärr. Igår var iaf jag och loppan hundvakter och vi var ute hela dagen. Päronen va på gekås och shoppade =)
 
Loppan & Astor <3
 
 
PÅ kvällen träffade vi en dagiskompis till A som hon lekte med en stund. Verkligen söt kille. Ska nog ringa och kolla om dom kan leka någon annan dag. Idag ser det ut att bli dåligt väder hela dagen. Full storm ute tyvärr. Vi ser lite tv och loppan leker med sin nya barbie (Japp tyvärr köpte morfar och mormor en sån) får se om vi kommer ut lite senare.

Kombo

Vad tycks?
 
 
 
 
Molo Molo älskade Molo

3

3 arbetsdagar kvar till semestern. Vad man ska göra själv i 5 veckor vet inte jag men semester är det lik förbannat

Trött

Jag är så förbannat trött. Jag försöker och försöker men får inga svar. Inget tbx. Inte vet jag hur fan det ska tolkas heller? Men gör vänner så? Allt jag begär är någon form av respons för jag BRYR MIG. jävligt mkt men om det fortsätter med att jag inte får något tillbaka då vägrar jag va med längre.

Shopping

Ja ja jag vet jag skriver inget vettigt. Nya kläder iaf. Först kläder från Lindex. Leggings i snygga färger eller hur?? Har längtat efter gula =) 
 
Molo nytt. Visst är det underbart??
 
 
Molo rea shopping =)

Skjut mig!

Jag mår skiiiiit! Gråter hela tiden, bankomaten har tagit mitt kort så jag har inga pengar, jag har ont i huvet och mår allmänt piss! Och sen ser det ut som FAN här hemma oxå. Jävla skitliv!

Alltså

Jag kan verkligen för min gud inte fatta hur man vill ha mer än 1 barn. Jisses man får ju aldrig va själv, aldrig sova, lyssna på massa gnäll och gnoll hela tiden. Nä usch tack och lov att jag bara har en unge alltså. Tycker inte bebisar är ett dugg mysiga. blä

Sen har det blivit ett glapp mellan läkarebesök och mina tabletter. Äter nu ingenting och doktorn ringer inte förrän tisdag om proverna. Därefter tas det beslut om hur vi ska fortsätta. Är proverna bra ska jag dubbla dosen. Har nu varit utan tabletter 3 dagar och jag är fan en helt annan människa. LÄTTIRRITERAD, arg hela jtiden. Vill bara skjuta mig själv här och nu. Godnatt

RSS 2.0