Jobb och VV

Ikväll börjar jag jobba igen efter 5½ veckas semester och loppan börjar dagis igen. Känns kul och vemodigt på en gång liksom fast egentligen är det ju inte min grej att gå hemma och ha tråkigt. Vi har inte direkt gjort något alls i sommar så det har varit sjukt tråkigt tyvärr. Första viktväktar veckan gick bra oxå minus 1,3 kilo. Imorgon är det vägning igen. Håll tummarna =)

sötbrödesdagarna

nu är sötbrödesdagarna över idag drar jag och Lottis igång med viktväktarna igen och tyvärr jag känner mig SJUUUUKT omotiverad :/ Hoppas motivationen infinner sig snart. Jag har ju fortfarande 2 veckor semester kvar och det är tyvärr svårare då utan rutiner osv. Jag är helt mossig, trött hela tiden osv. Enda gången jag är glad eller pigg är hos hästarna liksom...
 
Hepp nu måste jag återigen valla unge på någon trist lekplats där vi är dom enda som leker. Fattar inte vart alla barn håller hus

Ridläger och islänningar!

Jag och Lotten Har varit på ridläger i dagarna 3 på ridskolan. Onsdag-Fredag. 2 Ridpass per dag och det har varit fullkomligt underbart! Fy bubblan vad jag älskar hästar, finns inget som får mig på bättre humör =)
 
Jag fick rida på fina finaste Strüppi <3 men jag fick också testa STORA Houdini och lilla Romeo. Lotta fick sin favvis Othello =)
  Vi red ett lite lugnare ridpass första passet sen var det pyssel och fika ett ett hårdare ridpass det sista. Glömde handskar första passet så jag fick en underbar blåsa ;) Det har varit helt underbara 3 dagar. Att känna sån gemenskap med andra människor, att känna sig omtyckt att känna att man verkligen passar in. Det är något jag inte kännt på så himla länge. Jag har glidit ifrån mina vänner så till den grad att jag inte ens känner dom längre och dom vill nog egentligen inte känna mig heller. Det är inget att hymla med när det inte vare sig svaras i telefon eller rings tillbaka. Jag har kännt mig så himla ledsen över detta för jag älskar dom fortfarande och det är väldigt jobbigt att inte veta vad man gjort fel men nu känns det ändå lättare när jag hittat mina underbara hästar igen.
Jag och Strüppi
 
Lotta och Othello
 
 
 
Som om inte det vore nog red vi Islandshästar lördags kväll =)  Min häst hette Hvellur och Lottas Erro. Det var ett fantastiskt kul kväll med mkt Tölt och galopp även om blinningar och mygg lämnat sina spår =)
 
 
 Jag och Hvellur
 
 
 

Trött

Jag är så trött trött på att vara ensam varje dag med en 4 åring just nu. Känner mig så sjukt ensam. Önskar så att jag hade någon att umgås med på dagarna. En vuxen människa att prata med men ja sånt är inte mitt liv helt enkelt. Jag klandrar ingen absolt inte. Alla har vi våra liv och familjer och prioriteringar så är det ju. *Suck* Loppan somnade här en stund iaf så jag får ett brejt. Jag skulle kunna somna och sova ett år tror jag

Nu var det klart

 
Nu kan vintern komma
 

RSS 2.0