Sömn

Vad är det? behöver man ens det? tydligen inte i mitt fall. Funderar på om det är allt socker jag äter som gör att jag sover så dåligt eller om det är nattjobbet. Hur som så börjar jag viktväkta idag igen efter ett långt uppehåll och några kilo upp. Det är inte före man ställer sig på vågen man reagerar helt enkelt.

Funderar också på om ungen verkligen behöver fodrade överdragsbyxor eller om det funkar med fleecebyxor under dom ofodrade vi har istället?

Kommentarer
Postat av: Linda

Om det inte stör dig förrän du ställer dig på vågen kanske du skulle slänga ut den. ;-) Det kommer att gå jättebra med VV, det har ju funkat toppen förr!Jag tror att det funkar lika bra med fleece under ofodrade. Det enda är väl att det blir knöligare (ta på två byxor istället för ett)?Egypten ja.... Det borde vara lagom varmt i slutet april... Och om man hittar ett bra hotell så måste man ju inte nödvändigtvis lämna anläggningen... Jag har lite svårt för alla tiggare och lurendrejare som finns på dessa turistorter och tror inte att jag orkar med det när jag samtidigt har två småttingar med mig. Ska definitivt fundera på det!Tack! Klart han har det söta från mamma! :-DAhlan säger hon! Och så något som också börjar på A för "tack" eller "tack så mycket".Hur gick det, kontaktade du en läkare?2011-10-21 @ 16:33:02
URL: http://miss-misschief.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0