Glad påsk

Glad påsk allihopa =)
Idag ska vi gå påskparad. Köpa sandaler och Hello kitty skor åt loppan och sen ska vi upp på kullen. Hoppas ni får en fin lördag!

Bra natt och underbar fredag

Jag brukar att ha svårt att sova på natten då jag ställer om dygnet efter natt men torsdag kväll gick det fint. Sov 08-12:30 på torsdag och kl 21:30 gick jag och la mig sen sov jag till 08! Då vaknade jag av en stor brakskit från loppans säng, fisunge =)

Dagen spenderades på vårmarknad med morfar. Loppan fick en stor hello kitty ballong, jag köpte gammaldags kokosbollar som sig bör =) Sen åkte vi till Mc Donalds och åt. Efter det blev det Bengts tivoli med bompisarna. Många karuseller och mkt popcorn senare gick vi med A och F hem och lekte, först ute på lekplatsen och sen inne.

Vi åt lövbiff, pommes och Amandas berömda grönpepparsås, smarrigt! (Ungarna fick korv) men loppan åt mest vitlöksbröd. Kl 21:30 cyklade vi hem. Då var ungarna för trötta för att orka mer. Det sista slängde dom ut alla leksaker på golvet i F:s rum...

Kort sagt en underbar fredag =)

Sommaren är räddad!

Just nu har Lindex ta 3 betala för 2 på ALLT!!!! (Barnkläder) Jag har shoppat allt detta till loppan för 520 spänn! Sommaren är räddad! =)


Katter

Denna supersnygga har inhandlats till snyggaste ungen såklart. Ett självklart val för oss kattälskare!


Det är våååår

Jajjamen! Vi har haft ca 15-20 grader igår och idag. Det ni! Igår sov jag till 14, pappa kom och hämtade loppan och åkte upp på kinnekulle. Jag fick dricka morgonkoppen helt ifred och sen gick jag en underbar promenad och höll på att svettas ihjäl, underbart! Loppan var ute med morfar till 18:30. På kvällen var det bugg med Lotta. Superkul för det var fler som kom. Dock var det dubbelt med tjejer men det gjorde inte så mkt för då blev det dubbelbugg istället, vilket är superkul :-)

Nu bygger loppan med leran (play doh) och jag dricker morgonkoppen. Strax ska vi ner med tvätten och kl 18 blir det step up med Lotta

Ciao

Jag ser dåligt

Riktigt jäkla dåligt har jag märkt. Så dåligt att jag ändrat till 125% på bildskärmen. Dax att skaffa starkare glas i glasögonen kanske?


Teater

Idag har jag och ungen varit på teater i biblioteket, sagogrottan. Det var mkt trevligt. Teatern hette "leoparden som tappade bort en fläck" efter det cyklade vi till stora lekparken och lekte. Skönt i solen men kallt i blåsten än.

Vad har ni på era barn ute nu ?

När vi kom hem gjorde jag köttfärssås och spagetti som ratades rakt av. Vet inte vad jag ska göra längre. Inget duger. Vill inte ge efter och servera bara gröt, frukt eller smörgås heller. Man kan ju inte leva på det... *suck* är helt uppgiven faktiskt.

Jag ska iaf äta bakpotatis med skagenröra lätt senare. Hoppas på att någon ska höra av sig och vilja träffas men jag är såklart inställd på resultatet som kommer bli exakt noll samtal. Exakt så intressanta är jag och min fina unge. Men jag tänker inte ge upp.

Nu blir det barnkanalen och 1 liter vatten. Ciao

Tjuvar och banditer

Vi har tjuvar och banditer här hemma. Satt i godan ro i soffan igår och kollade plötsligt ut i köket och undrade vad katterna höll på med. Dom satt båda 2 halvt under matbordet och såg misstänksamma ut... Mkt riktigt. Dom hade varit uppe på bänken i köket och tagit min ena kycklingfilé (stekt) som jag skulle haft med mig till jobbet. Helt överlyckliga satt dom där och mumsade. Lilltösen kurrade och mumsade samtidigt till och med :D


Oh well, det får jag väl unna dom eftersom det var jag som glömt locket till matlådan liksom =)

-13,9 kilo

64,5 kilo!!! minus 13,9 totalt sen förra året då men den här vikten innebär att jag ju hållt den vikten i över 1 år! slutade på 67,4 då :D fan vad glad jag är och STOLT över mig själv =) Undrar vad jag vägde förra veckan egentligen.. Kan ju knappast varit 70 kilo =) Vågade inte väga mig när jag startade VV på nytt utan tänkte köra på 1 vecka först och det visade ju sig nu att jag knappast hade behövt oroa mig för den vägningen :D

Satte min målvikt på 62 kilo nu men man vet aldrig, kanske blir 60 oxå =)

*dansar*

FY FAN VAD VIKTVÄKTARNA ÄR BRA!

Det här med vikten

Nu kör jag ju viktväktarna igen fullt ut. Det är nu 1 år sedan jag gick ner 11,3 kilo med VV och jag har hållit det sen dess, det ni :-)

Men det är ju fortfarande ett par kilo kvar till målvikten jag hade innan jag fick barn så nu ska dom bort. Det är jobbigt att man blir blind bara och inte själv ser om man gått ner något. Ser samma tjocka person i spegeln som innan jag gick ner tyvärr. Det är psykiskt jobbigt :-(


Nedre delen av magen kommer ju aldrig bli den samma tyvärr... Blä

Samtal

"mamma jag vill gå och jobba"
"jag ska låsa dörren, hej då!"
"jag ska jobba på pizzerian"
 "Dom hade ingen klubba, dom va slut"
"Jag har ätit upp den mamma"


Vad får dom allt ifrån?

Det ska vara keps

I sommar har jag hört =)

Blir snyggt med foppa tofflor till ;)

RSS 2.0